Despre noi

Suntem producatori de solarii, pentru legume si flori din anul 2000,  modelele de solarii produse de noi sunt adaptate cerintelor moderne, forma si marimile, inaltimea solariilor sunt executate conform cerintelor de productie, ele fiind adaptate pentru legume precum si pentru flori, arbusti cum ar fi goji, mur, coacaz chiar vie de solarii, sau capsuni.

Suntem producatori in continua evolutie si ne straduim in permanenta sa oferim servicii de cea mai inalta calitate. De aproape 20 de ani testam solariile noastre in romania, in tot acest timp ne-am perfectionat si le-am adaptat conditiilor climatice din tara noastra.

Uni spun: pentru a reusi e nevoie de noroc. Noi spunem: INOVATIE SI RESPONSABILITATE

La randul nostru, si noi facem productie de legume avand o experienta de 20 ani in domeniu, clientii nostri incepatori beneficiind gratuit de consultanta in producerea de legume incepand de la producerea rasadului, pregatirea terenului etc.

Pretul este unul accesibil pentru romania. In calitate de producator direct asiguram preturi competitive si materiale de calitate livrate la timp, pentru horticultori din tara noastra si din strainatate, la diferite dimensiuni si criterii cerute de client.

"produ-ti hrana singur" nu lasa gradina sau curtea ta sa nu produca nimic in timp ce tu mananci legume tratate cu substante dubioase, poate ieftine dar o bomba cu ceas pentru organismul uman.

Vino alaturi de noi achizitionand solarii, pentru productie in scop comercial sau doar familial, producand legume netratate vii in ajutorul semenilor tai, iti faci afacerea ta cu care realizezi un profit, pentru cei care vor sa inceapa o afacere in legumicultura sau cu flori, arbusti, plante diverse (exemplu: lavanda, goji, coacaz etc), oferim solariul de 9m latime, 40m lungime si 3,70 inaltime complet cu folie si irigatie prin picurare la pret unic in romania de 1650 euro.

Construim si adaposturi pt animale, depozite de orice fel, garaje pentru tractoare, combine etc, copertine pentru baloti de fan, paie etc, hale pentru destinatii diverse la un pret foarte avantajos.

Oricare dintre produsele fabricate de noi, urmaresc cerintele clientului. Urmarim cu exigenta calitatea produselor astfel clientii nostrii sa fie multumiti.

Concluziile privind: CALITATEA, EFICIENTA, FIABILITATEA acestor sisteme de protectie a culturilor sunt:

  • Tehnologie perfecta adaptata conditiilor climatice specifice din Romania
  • Eficienta optima in exploatare
  • Folie de polietilena triplustratificata si sistem de irigatie peformante
  • Constructii nepermanente, fara fundatii de beton, posibilitate de relocare usoara
  • Costuri de achizitie competitive 
  • Instalarea foarte usoara fiind posibila doar cu autoforante

imagineimagine