Solarii legume sau flori

Caracteristici, avantaje si preturi

Solariile sunt produse de catre noi, in functie de necesitatile clientului, sunt adaptate perfect conditiilor de clima din Romania, cu vant puternic sau zapada, au o eficienta optima in exploatare, sunt usor de montat, prinderea elementelor fiind posibila cu suruburi autofiletante, nu necesita suduri sau fundatie de beton,sunt constructii nepermanente cu posibilitatea de relocare usoara.

Costuri de achizitie mici, sunt accesibile pentru producatorul roman, se pot achizitiona pentru productie comerciala sau pentru productie familiala.

Pretul pentru solariile de minim 300 m2, complet echipat costa 22 lei/m2, exemplu, un solariu de 9m latime si 40 lungime, costa 7920 lei.

Contine structura metalica din teava 5cm diametru, bare suport cultura la fiecare arcada, contrafise longitudinale pe 3 randuri, usi duble fata spate, aerisiri fata spate, aerisiri laterale tip trapa 2/2m cu tija reglabila, contravantuiri pe ambele capete, piloni de fixare la sol cu opritor sudat, folie triplu stratificata cu durata de viata 5 ani, suruburi pt prindere.

Tipul de solarii tunel, are cel mai mic pret de achizitie, respectiv 20 lei/m2 sau cel cu laterale drepte, ca si in imagini,  22 lei /m2 .

Avem un CADOU  pentru fiecare solar livrat indiferent de marime,ce consta in instalatia de irigare prin picurare si robineti la fiecare rand de plante.

Solicita oferta

Scrie-ti dorinta ta si in cel mai scurt timp vei primi o oferta de pret in functie de necesitatile tale.